Πώς μπορώ να ενημερωθώ σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών μου δεδομένων;

Πραγματοποιώντας αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε/μεταβείτε στην ενότητα «Πολιτική Απορρήτου».

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, μεταβείτε στην ενότητα «Επικοινωνία». Εκεί θα βρείτε μια φόρμα επικοινωνίας, την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε. Διαφορετικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο: (+30) 210 6627077 ή να μας στείλετε mail στο: info@fotismos-mavraganis.gr

Πώς να δημιουργήσω λογαριασμό;

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό πατώντας το πλαίσιο «ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ». Έπειτα, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Ενναλακτικά, μπορείτε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

1.Επιλέγετε το πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ» που βρίσκεται πάνω δεξιά στο site μας.
2.Επιλέγετε το πεδίο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ» που θα εμφανιστεί.
3.Συμπληρώνετε το email σας και ο κωδικός ασφαλείας (password) θα σας αποσταλεί αυτόματα στο email που δηλώσατε.
4.Αφού συμπληρώσετε το email σας, κάνετε κλικ στο πεδίο «ΕΓΓΡΑΦΗ».
Ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος!

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον κωδικό πρόσβασης μου ;

Αφού πατήσετε «ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ» θα επιλέξετε την επιλογή «Ξέχασες τον κωδικό σου;». Έτσι μπορείτε να ανακτήσετε τον κωδικό σας χρησιμοποιώντας το προσωπικό σας email ή τ’ όνομα χρήστη.

Πώς μπορώ να τροποποιήσω τα στοιχεία μου;

Για να αλλάξετε τα στοιχεία σας, θα μεταβείτε στο πεδίο Λογαριασμός και Στοιχεία του πεδίου Ο λογαριασμός μου  όπου θα βρείτε τη φόρμα επεξεργασίας. Aφού προχωρήσετε στις επιθυμητές αλλαγές, επιλέξτε την Αποθήκευση αλλαγών.

Η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού είναι απαραίτητη για την καταχώρηση παραγγελίας;

Όχι, για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό, είτε να συνεχίσετε ως «Επισκέπτης».

1.Αν δημιουργήσετε λογαριασμό, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το Προσωπικό σας Προφίλ & να δηλώσετε τις προτιμήσεις σας για να λαμβάνετε νέα, προσφορές και ενημερώσεις για προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες & τις επιθυμίες σας! Επίσης, θα έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας & θα μπορείτε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξή τους.

2.Αν ολοκληρώνετε τις παραγγελίες σας ως «Επισκέπτης», τότε δεν θα έχετε πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες του eshop.

Πως δημιουργώ μια ηλεκτρονική παραγγελία;

1. Βρείτε το προϊόν ή τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και στη συνέχεια επιλέξτε το πεδίο ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ που βρίσκεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος.

2. Όταν προσθέσετε όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι σας, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό μέσω του πεδίου «Το καλάθι μου» που βρίσκεται (πάνω δεξιά).

3. Έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας (α) χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό ή (β) συνεχίζοντας ως «Επισκέπτης».

4. Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε το πεδίο “Ολοκλήρωση παραγγελίας”, ώστε να προχωρήσετε στο Checkout .

5. Αν έχετε επιλέξει πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας για να ολοκληρώστε την πληρωμή της παραγγελίας σας.

6. Αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, θα λάβετε ένα email από εμάς με τον κωδικό και τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» στο κουμπί αυτό, διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail ώστε να αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Πως μπορώ να ενημερωθώ σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Αφού συνδεθείτε με τα στοιχεία σας, μεταβείτε στο πεδίο «Ο λογαριασμός μου». Εκεί θα εμφανιστούν οι παραγγελίες. Μόλις τις επιλέξετε θα μεταβείτε στον πίνακα των παραγγελιών όπου θα μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες όλων των παραγγελιών που έχετε πραγματοποιήσει.

Εναλλακτικά, σας δίνουμε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας, μέσα από τον μηχανισμό εξέλιξης αποστολής.

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3€ για κανονικού μεγέθους αποστολές και 5€ για τις ογκόδες, ενώ για αγορές άνω των 100€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Τα έξοδα αντικαταβολής υπολογίζονται στα 3€.

Ποιοι τρόποι πληρωμής υποστηρίζονται ;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το eshop μας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  • • Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα
  • • Τραπεζική κατάθεση


Επιστροφή προϊόντων.

Για οποιαδήποτε αλλαγή, είναι απαραίτητη η επικοινωνία μαζί μας είτε μέσω mail είτε τηλεφωνικώς. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εμάς μόνο σε περίπτωση ελαττώματος ή κάποιου λάθους κατά την αποστολή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.