1. Μέσω Courier

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από την εταιρεία courier). Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 3€ για τα μικρού και κανονικού μεγέθους αποστολές και για τις ογκώδης 5€ για όλη την Ελλάδα.  Στην περίπτωση αντικαταβολής τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται με 3€.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αγορές άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για οποιαδήποτε τρόπο πληρωμής

2. Μέσω πρακτορείου μεταφορών

Η αποστολή με πρακτορεία μεταφορών χρησιμοποιείται για αντικείμενα μεγάλου βάρους (ή όγκου). Το κόστος σε αυτή την περίπτωση κυμαίνεται από 5€ έως 10€  χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό και απόλυτο. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει εκείνος το πρακτορείο μεταφορών που θέλει να αναλάβει την αποστολή. Σε αντίθετη περίπτωση το πρακτορείο επιλέγεται από εμάς. Η παραλαβή γίνεται από την έδρα του πρακτορείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η υπηρεσία της αντικαταβολής ΔΕΝ υποστηρίζεται με αυτό τον τρόπο αποστολής και η πληρωμή πρέπει να γίνει είτε μέσω τραπέζης, ή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

3. Παραλαβή από το κατάστημά μας

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στο Λεωφ. Μεσογείων 387, Αγ. Παρασκευή. Με το που λάβουμε την παραγγελία σας, λαμβάνετε ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμα τα προϊόντα σας για παραλαβή.